Με τέσσερις μεταγραφές ολοκλήρωσε ο Εθνικός Αστέρας την προσπάθεια ενίσχυσης του προκειμένου να παρουσιασθεί όσο το δυνατόν καλύτερος στο νέο πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα η ομάδα της Καισαριανής απέκτησε τους Μιχάλη Παυλή, Νικόλαο Παντίδο,  Δημήτρη Χαλούλο, ενώ επέστρεψε και ο Γκαρσία Λουάμο.
Πιο συγκεκριμένα ο Μιχάλης Παυλής (γεννημένος στις 22.9.1989) αγωνίσθηκε στην ΑΕΚ, παίζει στην θέση του σέντερ-φορ και ήρθε δανεικός στην Καισαριανή για ένα χρόνο. Μάλιστα η ΠΑΕ ευχαριστεί θερμά τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Σταύρο Αδαμίδη, που συναίνεσε στην μετακίνηση του ποδοσφαιριστή.
Ο Νικόλαος Παντίδος (γεννημένος στις 19.4.1991), ξεκίνησε από τον Παναθηναϊκό και πέρυσι αγωνίσθηκε με το Αιγάλεω στην Β Εθνική, ενώ είναι κεντρικός αμυντικός. Ο Παντίδος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τέσσερα χρόνια με την ομάδα της Καισαριανής.
Ο Δημήτρης Χαλούλος (γεννημένος στις  2.5.1987) πέρασε από Ναυπακτιακό Αστέρα, Θήβα, Αίαντα Σαλαμίνας και Ρόδο, ενώ πέρυσι αγωνίσθηκε στον Λεβαδειακό, καλύπτει την θέση του δεξιού οπισθοφύλακα και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο με την ομάδα της Καισαριανής να διατηρεί οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι.
Ακόμη στην ομάδα της Καισαριανής επέστρεψε και λογίζεται σαν νέα μεταγραφή ο Γκαρσία Λουάμο. Ο παίκτης μετά την λήξη του πρωταθλήματος αποφασίσθηκε να μην συνεχίσει στην Καισαριανή, όμως οι ιθύνοντες της ΠΑΕ αναθεώρησαν την άποψη τους και τον έφεραν πίσω, σαν μία δοκιμασμένη λύση.
Τέλος η ομάδα της Καισαριανής απέκτησε και τον 22χρονο δεξιό οπισθοφύλακα Γιώργο Λαγό, που αγωνιζόταν στην ΑΕ Ηρακλείου, ομάδα Α Αθηνών. Κρίθηκε όμως σκόπιμο να παραμείνει για ένα χρόνο δανεικός στην ομάδα του, προκειμένου να αγωνισθεί και να «πάρει» παιχνίδια στα πόδια του, ώστε να επιστρέψει ακόμη πιο έτοιμος.
Σίγουρα με τις κινήσεις που προαναφέραμε η ηγεσία της ΠΑΕ, αλλά και ο προπονητής Νίκος Παντέλης θεωρούν ότι η συνολική εικόνα της ομάδας θα βελτιωθεί σημαντικά και από εδώ και πέρα θα δουλέψει σκληρά για να παρουσιασθεί πανέτοιμη στις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Τελευταία Ενημέρωση ( Τρίτη, 31 Αύγουστος 2010 17:13 )